TOIMINTA

Toiminnallisesti Fintermoksessa on viisi erilaista osa-aluetta, jotka ovat vastaanotto, varastointi, keräily, lähetys ja pakastus.

Vastaanotto

Puramme kuormat katetuille laitureille, tarkistamme määrät, mittaamme lämpötilat ja siirrämme saapuneet tuotteet nopeasti varastoomme. Heti vastaanoton tapahduttua ajamme tuotteet asiakkaan tuotekoodeilla tietojärjestelmäämme, josta ne ovat asiakkaalle reaaliaikaisesti internetin kautta heti saatavilla. Poikkeamista, kuten ylilämmöstä jne. raportoimme asiakkaalle välittömästi.

Varastointi

Varastointi on Fintermoksen perinteinen toiminta-alue ja omaamme pitkät ja luottamukselliset asiakassuhteet elintarvikealan teollisuusyrityksiin ja kaupan eri portaisiin. Varastotiloja Fintermoksella on noin 30.000 m3, jotka jakautuvat neljään erilliseen tilaan ja joiden lämpötiloja ohjataan valvomosta elektronisesti. Kullekin varastolle voidaan automaattiohjauksella säätää oma lämpötilansa, joka on valittavissa portaattomasti väliltä +6-28C. Lämpötiloja valvotaan 24 tuntia vuorokaudessa ja tieto mahdollisista muutoksista yöaikaan tai viikonloppuna menee välittömästi teknisen henkilökunnan tietoon. Eri varaston osien lämpötilat myös rekisteröityvät automaattisesti valvontatietokoneen muistiin ja ovat sieltä saatavissa jopa vuosienkin kuluttua. Fintermos Oy:llä on myös tullivarasto-oikeudet, jolloin valvovana tulliviranomaisena toimii Turun tulli.

Keräily

Suoritamme tuotekeräilyn ja lavoituksen asiakkaan tilauksen perusteella ja tarvittaessa myös käärimme lähettävän lavan kiristekalvoon käärintäkonettamme käyttäen. Lähetyslista siirtyy tietojärjestelmäämme, josta asiakkaamme voi tulostaa sen laskutusta varten. Esim. ympäri maata olevat myyntihenkilöt lähettävät tilauksensa suoraan internetin kautta meille. Illalla tai seuraavana päivänä pääkonttori tulostaa lähetyslistat ja suorittaa laskutuksen.

Lähetys

Tulostamme lähetyslistan, kirjoitamme rahtikirjan ja siirrämme tilauksen tavarat trukeillamme rekkaan.

Pakastus

Pakastusta varten Fintermoksella on 2 erillistä pakastustilaa.Pakastuskapasitetti on 400 - 25.000 kiloa / vrk.

Pakastetunneli ja Pakasteita